logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Wie zijn wij

Golfreiswijzer.nl/golftravelguide.com is een onafhankelijke website met als doelstelling in de breedste zin van het woord informatie te verschaffen over golfbanen, accommodaties en golfreizen op zo veel mogelijk bestemmingen in de wereld.
De website wordt zowel in het Nederlands als in het Engels gepubliceerd. Golfreiswijzer.nl/Golftravelguide.com wil bezoekers in de gelegenheid stellen om beoordelingen te geven van golfbanen die zij bezocht en bespeeld hebben. Deze beoordelingen kunnen andere bezoekers die van plan zijn de banen te bespelen een indruk geven van de golfbanen.
Verder wordt een overzicht gegeven van hotels en andere accommodaties in de buurt van golfbanen. Ook het aanbod van golftouroperators wordt, indien wij daar de beschikking over krijgen, op de website opgenomen.
Naast informatie over golfbanen, accommodaties en golfreizen, heeft de website ook redactionele aandacht voor alles wat met golfen en golfreizen te maken heeft.
Golfreiswijzer.nl/Golftravelguide.com is geen touroperator of reisagent. Bezoekers van de website kunnen geen reizen boeken. Wel kunnen zij doorgelinkt worden naar aanbieders van reizen en/of accommodaties waar de bezoeker dan rechtstreeks zijn eventuele boekingen kan doen. Betalingen voor dit soort boekingen zullen altijd aan de betreffende organisatie worden gedaan en niet aan golfreiswijzer.nl/golftravelguide.com.

Contact
Golfreiswijzer. Nl
Hartmanlaan 19
3768 XG Soest
tel:035 6032778
fax:035 6032779
or e-mail ons
kvk 31046669 Amersfoort
btw NL 076294481 B01